2011, Please be nice..

Looks like this year is gonna be a tough year for our family.. Pertama, Rian pindah dinas ke Makassar awal Februari, which is good for his carreer, kemudian tanggal 21 Feb kemarin ayahanda Rian passed away cause of heart attack. Hal ini cukup ngagetin, karena terjadinya tiba-tiba. Ditambah lagi beberapa hari yang lalu Oma-nya Rian harus dirawat di rumah sakit karena ada masalah di paru-parunya (she’s 80 something though). Yang bikin sedikit berat buatku adalah aku mesti ngadepin hal-hal itu jauh dari Rian. Pastinya aku udah bayangkan kalo tiap pagi Rian akan jauh lebih mudah bangun pagi karena dibangunin sama Al, atau wiken kita akan main bertiga di rumah, atau jalan-jalan sambil dorong stroller. Tapi it’s not the end of the world kok. Malah sepertinya aku dikasi kesempatan buat jadi lebih tough! Tough for my baby, tough for my hubby, and tough for myself.. I’m not a supermom or anything, and not trying to be one, but i am doing the best i can for my family.. So 2011, please be nice😉

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s